KATALOG

Dostava našim prevozom:


Na području gradske zone grada Leskovca prevoz krupne robe je besplatan. Za udaljenija mesta isporuke ista se naplaćuje po dogovoru.

NAPOMENA: Robu isporučujemo do objekta stanovanja (kuća, zgrada...) i ne unosimo u stambeni objekat ili stambenu jedinicu sem ukoliko nije drugačije dogovoreno.

Dostava kurirskom službom:


Ukoliko robu naručite do 12 časova svakim radnim danom, ukoliko je potvrđena, biće isporučena na kućnu adresu za 1-4 radna dana. Ako robe nema trenutno na lageru, bićete odmah obavešteni za koji period može biti isporučena. Robu koja je naručena u subotu i u nedelju, biće obrađena u ponedeljak. Svaka narudžbina biće telefonski proverena, kako bismo Vas obavestili o tačnom vremenu isporuke.

Robu plaćate po izboru: po predračunu uplatom sa računa putem online aplikacije na ličnom uređaju, u vašoj banci ili pošti, u gotovom ili čekovima kurirskoj službi za isporučivanje prilikom preuzimanja.

Ukoliko ste kupili gabaritne uređaje, moguće je da prilikom isporuke kurir bude sam i da mu je neophodna pomoć prilikom same isporuke.

Dostava se naplaćuje prema cenovniku kurirske službe koje možete videti u nastavku:

City Express

Daily Express

Bex

 

Za sve eventualna fizička oštečenja proizvoda, nedostatke u pakovanju obavezno je reklamaciju uložiti u roku od 24h od trenutka isporuke. U suprotnom, nećemo biti u mogućnosti da prihvatimo robu nazad.

Ukoliko se kupac u procesu isporuke odluči za izmenu porudžbine snosi sve troškove dostave u odustajanju ili zameni novokupljene robe bez obzira na vrednost.
Cene na sajtu su isključivo za jednokratna plaćanja. Zadržavamo pravo izmene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu kao i trenutnu dostupnost artikala na lageru.