KATALOG

Dostava našim prevozom:


Na području gradske zone grada Leskovca prevoz krupne robe je besplatan. Za udaljenija mesta isporuke iste se naplaćuje po dogovoru.

NAPOMENA: Robu isporučujemo do objekta stanovanja (kuća, zgrada...) i ne unosimo u stambeni objekat ili stambenu jedinicu sem ukoliko nije drugačije dogovoreno.

Dostava kurirskom službom:


Ukoliko robu naručite do 12 časova svakim radnim danom, ukoliko je potvrđena, biće isporučena na kućnu adresu za 1-4 radna dana. Ako robe nema trenutno na lageru, bićete odmah obavešteni za koji period može biti isporučena. Robu koja je naručena u subotu i u nedelju, biće obrađena u ponedeljak. Svaka narudžbina biće telefonski proverena, kako bismo Vas obavestili o tačnom vremenu isporuke.

Robu plaćate po izboru: po predračunu uplatom sa računa putem online aplikacije na ličnom uređaju, u vašoj banci ili pošti, u gotovom ili čekovima kurirskoj službi za isporučivanje prilikom preuzimanja.

Ukoliko ste kupili gabaritne uređaje, moguće je da prilikom isporuke kurir bude sam i da mu je neophodna pomoć prilikom same isporuke.

Dostava za iznose preko 5.000 dinara se NE NAPLAĆUJE sem bele tehnike. OD 31.03.2022. dostavu BELE TEHNIKE organizuje kupac. Kupac sam ugovara transport i kurirske službe. Isporuku bele tehnike na području Jablaničkog regiona vršimo samostalno.      

Za iznose ispod 5.000 dinara, dostava se naplaćuje prema cenovnicima kurirskih službi. 

City Express

Daily Express

Bex

 

Za sve eventualna fizička oštečenja proizvoda, nedostatke u pakovanju obavezno je reklamaciju uložiti u roku od 24h od trenutka isporuke. U suprotnom, nećemo biti u mogućnosti da prihvatimo robu nazad.

Ukoliko se kupac u procesu isporuke odluči za izmenu porudžbine snosi sve troškove dostave u odustajanju ili zameni novokupljene robe bez obzira na vrednost.
Cene na sajtu su isključivo za jednokratna plaćanja. Zadržavamo pravo izmene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu kao i trenutnu dostupnost artikala na lageru.